Tapaa kurssin valmentajat

Tässä on kolme supernaista, jotka ovat luotettavasti koonneet yhteen eri alan asiantuntijat ja rakentaneet aivan uudenlaisen hyvinvointikonseptin.

Satu-Aamu Kangas, SKY-yo-ekokosmetologi

Moikka! Me olemme Susanna, Kati ja Veera.

Olemme käyttäneet vuosia kartuttaaksemme tietoa ihonhoidosta ja kosmetiikasta, jotta sinun ei tarvitsisi käydä samaa opiskelurumbaa läpi.

Olemme opiskelleet kosmetiikan valmistusta, ihon biologiaa sekä kosmetiikassa käytettävien raaka-aineiden ominaisuuksia. Kartutamme jatkuvasti osaamistamme perehtymällä alan tieteellisiin tutkimuksiin ja kriittisesti tarkastelemalla kauneusalan kehitystä ja uusimpia trendejä. Työskentelemme päivittäin kosmetiikan ja ihonhoidon parissa Kampin TwistBe myymälällämme sekä www.twistbe.fi verkkokauppamme välityksellä.

Uusimpia trendejä tutkiessa mietimme aina, mikä on ihon biologian kannalta oleellisinta ja unohdamme markkinointilauseet ja myyntipuheet.

Autamme päivittäin asiakkaita iho-ongelmien selättämisessä, oikeiden tuotteiden valinnassa, sekä sen selvittämisessä, tekeekö joku tuote oikeasti sitä mitä se lupaa.

Me haluamme auttaa sinua saamaan ihosi parempaan kuntoon. Valitettavan moni kosmetiikkatuote lupaa mainoslauseillaan vaikka mitä, mutta kun tutkii tuotteen ainesosalistoja niin ne eivät pidä paikkaansa. Ihonhoidon ongelmat eivät myös välttämättä ratkea yhdellä tuotteella, vaan yleensä on hyvä tarkastella ihonhoitorutiineja kokonaisuutena sekä huomioida muut elintavat.

Me haluamme, että aidosti opit ymmärtämään mistä ihosi hyvinvointi koostuu. Meidän opeillamme sinä opit tunnistamaan tekijät, jotka vaikuttavat ihosi kuntoon sekä valitsemaan oikeat tuotteet juuri itsellesi. Opit ymmärtämään ihoasi tarpeita sekä pitämään siitä huolta koko loppuelämäsi.

Tämä valmennus ei ole ihmekikka, jolla kaikki iho-ongelmat taianomaisesti katoavat. Tämä valmennus on faktoihin ja asiakastyössä saatuun kokemukseen sekä ihon biologiaan ja kehon fysiologiaan perustuva kokonaisuus, joka on paketoitu sinulle helposti ymmärrettävään ja opiskeltavaan muotoon.

Lisäksi valmennusta ovat olleet rakentamassa seuraavat hyvinvoinnin ammattilaiset:

Annika Havaste on toiminut FLT (funktionaalinen lääketiede) Ravintovalmentajana® jo yli kahdeksan vuoden ajan. Annikan ravintovalmennus kunnioittaa FLT periaatteiden mukaisesti ihmisen yksilöllisyyttä, etsitään sairauden syitä oireiden lääkitsemisen sijaan ja painotetaan terveen suoliston, ruuansulatuksen ja ravinnon merkitystä terveyden ylläpidossa ja palauttamisessa.

Annina Francioso on koulutukseltaan Diplomiravintoneuvoja (Suomen Terveysopisto Salus) sekä Hallintotieteiden maisteri (Tampereen yo.). Kiinnostus ravitsemukseen heräsi hänen työskennellessä EU-virkamiehenä Madridissa, jossa uusi työ ja täydellinen elämänrytmin muutos haastoivat jaksamista. Työssään muutosjohtamisen tehtävissä Annina on tottunut, että suunnitelmien toteutumista seurataan ja tuloksia mitataan. Tavoitteellisuus lisää motivaatiota ja motivaatio edistää tuloksellisuutta. Tätä Annina hyödyntää myös auttaessaan asiakkaitaan kohti terveellisempiä elintapoja.

Annamari Seilola on koulutukseltaan Ravintoneuvoja (Dip NT, Premier Training, Lontoo, UK, mBANT ). Annamarin opit perustuvat hänen uskomukselle ja kokemukselle siitä, että ihmisen hyvinvointi pohjautuu luonnolliseen, mahdollisimman prosessoimattomaan ravintoon sekä terveellisiin elämäntapoihin, joihin kuuluu riittävä lepo, fyysinen harjoite ja stressin hallinta. Annamari on itse kärsinyt kiusallisista suolisto-oireista ja migreeneistä, joista kumpusi hänen kiinnostuksensa parempaa ruokavaliota kohtaan ja halu auttaa muita.

Riina Laaksonen on koulutukseltaan ekonomi, Personal Trainer,  Ravintovalmentaja ja Life Coach. Riina aloitti ryhmäliikunnanohjaajana vuonna 2000 ja on sen jälkeen ohjannut monipuolisesti erilaisia tunteja lihaskunnosta spinningiin, joogaan ja kehonhuoltoon. Lisäksi hän on valmentanut pienryhmiä, tehnyt yritysvalmennuksia ja toiminut liikunta-alan kouluttajana. Riina vetää Helsingissä Hyvinvointistudio Lupausta.

Jäikö jokin vielä mietityttämään sinua?

Voit lisäksi olla meihin yhteydessä tämän sivun oikeasta laidasta löytyvän chatin kautta tai laittaa meille viestiä Facebook sivujemme tai sähköpostin välityksellä (letstalk@twistbe.fi).

Saat meidät kiinni myös puhelimitse numerosta +35840 1969 604, jossa valmentajista Susanna vastaa mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Nähdään valmennuksessa!

Kyllä, haluan hyödyntää tarjoushinnan 87€ (norm. 127€) 29.10.2017 mennessä.
Kyllä, haluan osallistua valmennukseen ystäväni kanssa ja säästää 40€ (hinta per osallistuja 67€).

Lue lisää valmennuksesta: