Asiakkaiden sanomaa

En ole ikinä kiinnittänyt huomiota tuotteiden ainesosalistoihin tai sisältöön kummemmin. Uusilla ihonhoidon ohjeillani olen oppinut ymmärtämään mitkä tuotteet ovat hyväksi iholle ja välttänyt isot mokat ihonhoidossa. Ihoni on pysynyt tosi hyvässä kunnossa pitkään.

Laura 30v, asiakas

Juuri kävin kosmetologillani, joka on hoitanut ihoani n. 7v. Hän sanoi, ettei ihoni ole ikinä ollut niin tasainen kuin nyt on. Helppoa, kun purkkikasat pienenevät ja rahaa
säästyy vaikkei oikeasti luovu yhtään mistään.

Heli 55v, 3kk valmennuksen käymisen jälkeen

250 suomalaista on käynyt valmennuksemme,
99% heistä koki valmennuksen hyödylliseksi

Näin he sanoisivat valmennusta harkitsevalle:

Ehdottomasti hintansa arvoinen; maksaa varmasti itsensä takaisin jatkossa, ihan huippu! Hyvin rakennettu kokonaisuus ja ammattilaiset materiaalin takana.

Mikäli olet kiinnostunut ihosi hyvinvoinnista ja haluat oppia mitkä tuotteet tekevät hyvää ihollesi, suosittelen valmennukseen osallistumista. Valmennuksessa oppii myös jonkin verran ymmärtämään tuotteiden sisältöä ja pistää miettimään ovatko ne käyttämäsi tuotteet todella niitä jotka soveltuvat omalle ihollesi.

Sanoisin että tuumasta toimeen. Rahat eivät todella mene hukkaan! Tämä voi muuttaa koko elämän, eikä vain sen suhteen että oppii ostamaan aidosti laadukkaita ihonhoitotuotteita. Itselleni se toi mielenrauhan ja opin hyväksymään itseni juuri sellaisena kuin olen.

Osallistu heti! Maksaa rahansa niin nopeasti takaisin kosmetiikkaostoksissa ja ihon kunnon paranemisena.

Lisää valmennuksen käyneiden ajatuksia:

Oli kyllä niin kattava kurssi, etten olisi ikinä uskonutkaan! Parasta mun mielestä oli ihon "biologia", jotta tietää mikä on oikeasti hölynpölyä ihonhoidon markkinoinnissa sekä syötätkö ihollesi roskaruokaa. Huonot ja hyvät raaka-aineet sekä miksi ne ovat niitä oli mulle se kaikista kiinnostavin alue ja tietenkin myös viimeinen viikko ylipäätänsä! <3 Mahtava kokonaisuus!

Jos et halua enää kulkea mainostajien talutushihnassa loputtomasti testaillen omalle iholle sopivia tuotteita, niin tässä on ratkaisu.

Apuaaaa, mitäs laitan tähän kun olisi niiiiiin paljon kehumista kurssista ja sen sisällöstä ja onnistumisesta ja Teistä. Mutta, kerrassaan voin todellakin suositella kaikille jotka vaan tiedän ja tunnen ja toivonkin että kaikki muut ihonsa hyvinvoinnista kiinnostuneet löytäisivät teidät. Ja muutenkin, on sen verran tärkeää sanomaa tämäkin, että muutenkin saisi kuulua ihan ihmisten yleissivistykseen miten ihoaan tulee hoitaa 😀 Että toivon todella monien löytävän Teidät ja tämän valmennuksen. Niin kattava ja aitoa oikeaa tietoa ja kun sen omaksuu hiljalleen, niin tajuaa, ettei ihonhoito ihan rakettitiedettä olekaan ;D Tämä valmennus oli kyllä ihan perfect! Nääääääääääääin iso kiitos ja vähän päälle vielä!! ;D

Ihon kuntoon vaikuttavasta ruokavaliosta oli mielenkiintoista lukea. Huomasin myös että olen ylipessyt ihoani tähän asti mikä on pahentanut aknea. En ole aikaisemmin käyttänyt erilaisia öljyjä ihonhoidossa jotka nyt otin mukaan ihonhoitoruutiiniini. Tuotesuosituksista plussaa. Osaan nyt hoitaa ihoani paljon paremmin mitä ennen valmennusta!

Ihon kuntoon vaikuttavasta ruokavaliosta oli mielenkiintoista lukea. Huomasin myös että olen ylipessyt ihoani tähän asti mikä on pahentanut aknea. En ole aikaisemmin käyttänyt erilaisia öljyjä ihonhoidossa jotka nyt otin mukaan ihonhoitoruutiiniini. Tuotesuosituksista plussaa. Osaan nyt hoitaa ihoani paljon paremmin mitä ennen valmennusta!

Monipuolinen lähestymistapa, sisäinen ja ulkoinen ihonhoito, oli loistavaa ja tietysti hyvin tarpeellistakin. Kaikinpuolin kattava ja paljon uutta tietoa tarjoava kokonaisuus, joka vaatii pohtimista ja ponnisteluja muutoksen eteen. 🙂 Hyviä tiivistyksiä tekstien seassa, toivat pointit selkeämmin näkyviin. Kiitosta myös eri viestintätavoista - teksti, videot, kuvat ja facebook. Sain uutta toiveikkuutta ja rohkaisua tällä mutkikkaalla - vaikka toisaalta niin selkeällä - hyvinvoinnin lisäämisen matkalla.

Kärsin tosi pahasta stressiperäisestä huonosta ihosta. Veeran konsultoinnin avulla opin yksi kerrallaan poistamaan ihon hyvinvointia rasittavia tekijöitä ja valitsemaan aidosti hoitavat kosmetiikkatuotteet itselleni.

Elina 33v. (asiakas)

Veera, Kati ja Susanna ovat esimerkillisiä uudistajia ja luotan heidän ammattitaitoonsa 100%. He tekevät työtään innolla ja sydämellä ja palvelu on aina ensiluokkaista! Verkkokurssi on visuaalinen taideteos täynnä tietoa, josta hyötyy sinun lisäksesi koko maailma! Lämpimät suosittelut!

Tara Lange, kirjailija, luennoitsija ja hyvinvointivalmentaja 43v

96% ensimmäisen valmennuksen käyneistä suosittelee valmennusta

Täydellinen paketti ihosta ja sen hoidosta. Helppoa ja selkeää.

Ensimmäisen valmennuksen osallistuja

Mullistaa varmasti lähes kaikkien käsityksen ihonhoidosta ja siitä, mitä iho oikeasti tarvitsee.

Nainen, ensimmäisen valmennuksen osallistuja

Tule sinäkin mukaan!

Kyllä, haluan hyödyntää tarjoushinnan 107€ (norm. 127€) 10.9.2017 mennessä.
Kyllä, haluan osallistua valmennukseen ystäväni kanssa ja säästää 40€ (hinta per osallistuja 87€).

Lue lisää valmennuksesta: