UUSI ALKU IHOLLESI

alkaa 5.6.

Opi hoitamaan ihoasi oikein loppuelämäsi ajan.

Uusi alku ihollesi -verkkovalmennus kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää ihostasi, kosmetiikasta ja kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta. Neljän viikon valmennus koostuu innostavista teksteistä ja lyhyistä videotietoiskuista, jotka katsot itsellesi sopivimpaan aikaan, sekä aktiivisesta Facebook-ryhmästä, jossa voit kysyä valmentajilta lisätietoja ja seurata muiden ryhmäläisten kysymyksiä.

Opit helpolla ja hauskalla tavalla muun muassa:

Miten tunnistat oman ihotyyppisi ja ihosi tarpeet

Onko ihosi pintakuiva, erityisen herkkä, couperoottinen vai rasvoittuva? Tai tuntuuko, että ihosi on yhdistelmä useita ihotyyppejä etkä oikein tiedä miten sitä hoitaisit? Tiesitkö, että suurin osa ihmisten iho-ongelmista on vahingossa itse aiheutettuja? Oikealla hoidolla ja oikeilla tuotteilla useimmat pääsevät iho-ongelmistaan eroon lopullisesti.

Miten tunnistat omalle ihollesi sopivat tuotteet

Kun tiedät, mitä ihosi tarvitsee, voit tehdä ainoastaan oikeita täsmäostoksia, eivätkä hutiostokset enää kerry kylpyhuoneen kaappiin. Säästät paitsi ihoasi, myös hermojasi ja rahaa.

Miten tunnistat oman ihotyyppisi ja ihosi tarpeet

Onko ihosi pintakuiva, erityisen herkkä, couperoottinen vai rasvoittuva? Tai tuntuuko, että ihosi on yhdistelmä useita ihotyyppejä etkä oikein tiedä miten sitä hoitaisit? Tiesitkö, että suurin osa ihmisten iho-ongelmista on vahingossa itse aiheutettuja? Oikealla hoidolla ja oikeilla tuotteilla useimmat pääsevät iho-ongelmistaan eroon lopullisesti.

Miten tunnistat omalle ihollesi sopivat tuotteet

Kun tiedät, mitä ihosi tarvitsee, voit tehdä ainoastaan oikeita täsmäostoksia, eivätkä hutiostokset enää kerry kylpyhuoneen kaappiin. Säästät paitsi ihoasi, myös hermojasi ja rahaa.


Tervetuloa mukaan - varaa paikkasi koulutukseen tästä!

Kyllä, haluan osallistua ja hyödyntää Early Bird hinnan 87€ (voimassa 28.5. asti, norm. 127€)

tai

Haluan osallistua valmennukseen ystäväni kanssa ja säästää 40€.

Ensimmäisen valmennuksen kävi läpi 200 ihmistä. Heiltä saadun palautteen perusteella voimme olla 100% varmoja, että tulet olemaan tyytyväinen.

Siksi saat katsoa ensimmäisen viikon materiaalit rauhassa, jos et ole tyytyväinen hankintaasi mistä tahansa syystä, voit pyytää rahasi takaisin ja ne palautetaan tilillesi.

Tämä valmennus on sinua varten jos tunnistat itsesi seuraavista asioista:

 • Haluat oppia ostamaan juuri sinulle sopivaa kosmetiikkaa.
 • Haluat oppia hoitamaan ihoasi oikein ja päästä eroon mm. finneistä, kuivuudesta ja liiallisesta rasvaisuudesta.
 • Haluat ymmärtää ihonhoitoa kokonaisvaltaisesti myös ruokavalion ja muiden elintapojen kautta.
 • Haluat tietää lisää kosmetiikan raaka-aineista ja oppia tulkitsemaan raaka-aineluetteloita.
 • Olet kyllästynyt käyttämään rahasi kosmetiikkatuotteisiin, jotka eivät kuitenkaan tee, mitä mainoslauseet lupaavat (tai vain pahentavat tilannetta)
 • Haluat oppia välttämään suurimmat virheet ihonhoidossa, joita kuluttajat ympäri maailmaa tekevät päivittäin
 • Haluat säästää rahaa ja oppia tunnistamaan, mistä juuri sinun kannattaa maksaa.

Haluatko tietää vielä lisää valmennuksesta?
Jatka lukemista!

Naiset ympäri maailmaa tekevät päivittäin ihonhoidossaan virheitä, jotka vahingoittavat ihon luonnollisia mekanismeja

En ole ikinä kiinnittänyt huomiota tuotteiden ainesosalistoihin tai sisältöön kummemmin. Uusilla ihonhoidon ohjeillani olen oppinut ymmärtämään mitkä tuotteet ovat hyväksi iholle ja välttänyt isot mogat ihonhoidossa. Ihoni on pysynyt tosi hyvässä kunnossa pitkään.

Laura 30v, asiakas

Opit neljässä viikossa mikä ihon biologian kannalta on oleellisinta kosmetiikkaa ostaessasi, jotta voit välttää turhat sudenkuopat ja harhaan johtavat markkinointilauseet.

Kärsin tosi pahasta stressiperäisestä huonosta ihosta. Veeran konsultoinnin avulla opin yksi kerrallaan poistamaan ihon hyvinvointia rasittavia tekijöitä ja valitsemaan aidosti hoitavat kosmetiikkatuotteet itselleni.

Elina 33v. (asiakas)

Veera, Kati ja Susanna ovat esimerkillisiä uudistajia ja luotan heidän ammattitaitoonsa 100%. He tekevät työtään innolla ja sydämellä ja palvelu on aina ensiluokkaista! Verkkokurssi on visuaalinen taideteos täynnä tietoa, josta hyötyy sinun lisäksesi koko maailma! Lämpimät suosittelut!

Tara Lange, kirjailija, luennoitsija ja hyvinvointivalmentaja 43v

Kaiken tämän opit valmennuksessa:

Viikko 1: Mitä sinun olisi aina pitänyt tietää ihonhoidosta ja mistä iho-ongelmasi johtuvat

 • Tiesitkö tämän ihostasi? 3 tärkeintä asiaa, mitkä sinun on pakko ymmärtää.
 • Mullista suhtautumisesi ihonhoitoon (ja kosmetiikkaan)
 • Onko olemassa eri ihotyyppejä?

Viikko 2: Käytännön vinkit miten ihon kuntoon voi vaikuttaa elämäntapavalinnoilla ja päästä eroon iho-ongelmista

 • Annamari Seilola kertoo miten ravinto vaikuttaa ihosi kuntoon ja kuinka pidät yksinkertaisilla valinnoilla ihostasi huolta
 • Annina Francioso avaa unen ja stressin vaikutusta ihoosi (todella silmiä avaava luento)
 • Riina Laaksonen kertoo miksi liikunta on ihon kunnon kannalta oleellista ja miten sitä kannattaa harjoittaa
 • Annika Havaste käy läpi miksi suoliston hyvinvointi on tärkeää ihonhoidon kannalta ja miten siihen voi vaikuttaa

Viikko 3: Opi ostamaan kosmetiikka oikein ja säästä rahaa. 

 • Syötätkö ihollesi roskaruokaa?
 • Vältä nämä yleisimmät sudenkuopat kosmetiikkaa ostaessasi
 • Näillä yksinkertaisilla vinkeillä, osaat ostaa kosmetiikkasi aina oikein
 • Mitä on laadukas kosmetiikka ja miten osaat ostaa sellaista

Viikko 4: Opi hoitamaan ihoasi oikein ja vältä itseaiheutetut iho-ongelmat

 • Miten puhdistat ihosi oikein ja vältät yleisimmät virheet
 • Ihon kosteutus - mistä tiedät onko ihosi nälkäinen vai janoinen?
 • Uudenlainen ajattelu meikkien valintaan
 • Näkökulma: Kuumat ja kiistellyt aiheet kosmetiikassa

Lisäksi saat meiltä valmennuksen aikana reilusti kiinnostavaa bonusmateriaalia, joilla syvennät valmennuksen oppejasi ja uutta ihonhoidon osaamistasi.

Osallistuin näiden naisten järjestämään live-valmennukseen syksyllä 2016 ja olin todella tyytyväinen. Tämä on sellaista asiaa, mikä jokaisen naisen tulisi kuulla.

Anna 20v (asiakas)
Kyllä, haluan lunastaa paikkani valmennukseen ja saada suomalaisten huippuasiantuntijoiden vinkit ihoni hoitamiseen.

Nähdään valmennuksessa!

Alla voit vielä halutessasi lukea lisää meidän perustajien taustoista ja tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tapaa valmennuksen perustajat

Tässä on kolme supernaista, jotka ovat luotettavasti koonneet yhteen eri alan asiantuntijat ja rakentaneet aivan uudenlaisen hyvinvointikonseptin.

Satu-Aamu Kangas, SKY-yo-ekokosmetologi

Moikka! Me olemme Susanna, Kati ja Veera.

Olemme käyttäneet vuosia kartuttaaksemme tietoa ihonhoidosta ja kosmetiikasta, jotta sinun ei tarvitsisi käydä samaa opiskelurumbaa läpi.

Olemme opiskelleet kosmetiikan valmistusta, ihon biologiaa sekä kosmetiikassa käytettävien raaka-aineiden ominaisuuksia. Kartutamme jatkuvasti osaamistamme perehtymällä alan tieteellisiin tutkimuksiin ja kriittisesti tarkastelemalla kauneusalan kehitystä ja uusimpia trendejä. Työskentelemme päivittäin kosmetiikan ja ihonhoidon parissa Kampin TwistBe myymälällämme sekä www.twistbe.fi verkkokauppamme välityksellä.

Uusimpia trendejä tutkiessa mietimme aina, mikä on ihon biologian kannalta oleellisinta ja unohdamme markkinointilauseet ja myyntipuheet.

Autamme päivittäin asiakkaita iho-ongelmien selättämisessä, oikeiden tuotteiden valinnassa, sekä sen selvittämisessä, tekeekö joku tuote oikeasti sitä mitä se lupaa.

Me haluamme auttaa sinua saamaan ihosi parempaan kuntoon. Valitettavan moni kosmetiikkatuote lupaa mainoslauseillaan vaikka mitä, mutta kun tutkii tuotteen ainesosalistoja niin ne eivät pidä paikkaansa. Ihonhoidon ongelmat eivät myös välttämättä ratkea yhdellä tuotteella, vaan yleensä on hyvä tarkastella ihonhoitorutiineja kokonaisuutena sekä huomioida muut elintavat.

Me haluamme, että aidosti opit ymmärtämään mistä ihosi hyvinvointi koostuu. Meidän opeillamme sinä opit tunnistamaan tekijät, jotka vaikuttavat ihosi kuntoon sekä valitsemaan oikeat tuotteet juuri itsellesi. Opit ymmärtämään ihoasi tarpeita sekä pitämään siitä huolta koko loppuelämäsi.

Tämä valmennus ei ole ihmekikka, jolla kaikki iho-ongelmat taianomaisesti katoavat. Tämä valmennus on faktoihin ja asiakastyössä saatuun kokemukseen sekä ihon biologiaan ja kehon fysiologiaan perustuva kokonaisuus, joka on paketoitu sinulle helposti ymmärrettävään ja opiskeltavaan muotoon.

 

Jäikö jokin vielä mietityttämään sinua?

Alta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Voit lisäksi olla meihin yhteydessä tämän sivun oikeasta laidasta löytyvän chatin kautta tai laittaa meille viestiä Facebook sivujemme tai sähköpostin välityksellä (letstalk@twistbe.fi).

Saat meidät kiinni myös puhelimitse numerosta +35840 1969 604, jossa Susanna vastaa mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Nähdään valmennuksessa!

Kyllä, haluan hyödyntää Early Bird hinnan 87€ (voimassa 28.5. asti, norm. 127€)
Kyllä, haluan osallistua valmennukseen ystäväni kanssa (134€) ja säästää 40€.

Usein kysytyt kysymykset

 • Apua! Pitääkö minun nyt heittää kaikki kosmetiikkani roskikseen ja opetella kaikki uudelleen? Pitääkö koko elämä muuttaa?

Ei pidä muuttaa. Valmennuksen avulla saat kartoitutettua kattavasti missä tilanteessa juuri sinä olet ja teetkö mahdollisesti joillakin valinnoillasi itse hallaa ihollesi. Osan meistä täytyy tehdä useampia muutoksia kuin toisten.

Osallistumalla valmennukseen saat selville missä sinun ihonhoidolliset pullonkaulasi ovat ja mikä muutos sinun täytyy tehdä, että ihosi voi hyvin. Se ei välttämättä ole edes suuri muutos.

 • Missä valmennus tapahtuu?

Käytämme valmennuksessa campwire-verkkokurssialustaa. Joka kerta kun uutta sisältöä ilmestyy, saat siitä sähköpostiisi tiedon. Alustan käyttäminen on yksinkertaista ja helppoa, vaikka et olisi it-velho.

Jos tulee jotain haasteita, autamme sinua niiden kanssa.

 • Vaatiiko valmennus tietyn ruokavalion noudattamista?

Ei vaadi. Valmennuksen aikana käsittelemme ruokavaliota ja ruokavalintoja osana ihonhoitoa ja annamme suosituksia hyvistä ruoka-aineista sekä etenkin iho-ongelmien kanssa kamppaileville neuvoja vältettävistä ruoka-aineista.

 • Miten käytän alennuskoodia?

Pääset syöttämään alennuskoodisi siirtyessäsi kassalle, kohdassa: Onko sinulla kuponki? Paina tästä ja kirjoita kuponkikoodi

 • Voiko valmennukseen liittyä kesken valmennuksen?

Valitettavasti ei. Valmennusmateriaali tulee kaikkien osallistujien saataville samaan tahtiin ja myös valmennuksen suljetun Facebook ryhmän keskustelun kannalta olemme päättäneet pitää ryhmän yhtenäisenä alusta alkaen. Ilmoittaudu siispä mukaan valmennukseen ajoissa!

 • Minä käytän vain luonnonkosmetiikkaa, käykö tämä valmennus minulle?

Kyllä! Tässä valmennuksessa käytävät lainalaisuudet pätevät jokaiselle ja vinkit hyödyttävät varmasti SINUA! Valmennuksen käymällä opit optimoimaan kosmetiikkaostoksesi ja aidosti hoitamaan ihoa, olit kiinnostunut minkälaisesta kosmetiikasta tahansa.

 • Minä käytän vain vegaanikosmetiikkaa, käykö tämä valmennus minulle?

Kyllä! Tässä valmennuksessa käytävät lainalaisuudet pätevät jokaiselle ja vinkit hyödyttävät varmasti SINUA! Valmennuksen käymällä opit optimoimaan kosmetiikkaostoksesi ja aidosti hoitamaan ihoa, olit kiinnostunut minkälaisesta kosmetiikasta tahansa.

 • Minä käytän vain synteettista kosmetiikkaa, käykö tämä valmennus minulle?

Kyllä, tämä valmennus sopii sinulle olitpa sitten kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, vannoutunut synteettisen kosmetiikan fani tai näiden kahden välimaastossa viihtyvä.

Tässä valmennuksessa käytävät lainalaisuudet pätevät jokaiselle ja vinkit hyödyttävät varmasti SINUA!

Valmennuksen käymällä opit optimoimaan kosmetiikkaostoksesi ja aidosti hoitamaan ihoa, olit kiinnostunut minkälaisesta kosmetiikasta tahansa.

 • Olen kiinnostunut korealaisesta ihonhoitorutiinista, sopiiko tämä valmennus minulle?

Kyllä, tämän valmennuksen avulla ymmärrät miksi ja mitkä korealaisen ihonhoitorutiinin vaiheet ovat erityisen hyviä. Meidän suosituksissamme ja korealaisen ihonhoitomallin vaiheissa on paljon yhtäläisyyksiä. Valmennuksemme aikana tulet myös oppimaan miksi jotkut korealaisen ihonhoitorutiinin vaiheet voivat puolestaan puolestaan lisätä tiettyjä iho-ongelmia ja reaktioita.

 • Käsitteleekö valmennus kehon kemikaalikuormitusta?

Kyllä! Puhumme valmennuksen aikana kosmetiikan ympärillä kuhisevista kuumista puheenaiheista, kosmetiikassa käytetyistä ongelmallisista raaka-aineista ja niiden mahdollisista vaikutuksista ihollemme ja kehollemme.

 • Meikkaan vain hyvin vähän/harvoin, käykö tämä valmennus minulle?

Ehdottomasti! Tämä valmennus on ihonhoidon valmennus ja käsittelemme meikkejä ja meikkaamista ainoastaan ihonhoidollisesta näkökulmasta omassa osiossaan. Tämä ei ole siis meikkivinkkejä antava valmennus.

 • Onko valmennus aina tiettyyn aikaan?

Valmennusmateriaali tulee saatavilla kaikille samaan aikaan, mutta sen voi opiskella juuri itselle sopivaan tahtiin. Valmennus ei ole siis livevideoina, jottei aikataulu koidu kenellekkään esteeksi osallistua.

 • Millaisen koulutuksen valmennuksen perustajat ovat käyneet?

Olemme kaikki opiskelleet kosmetiikan valmistusta ja ihon biologiaa Formula Botanicassa, joka on brittiläinen, maailman johtava akkreditoitu onlineopetukseen pohjautuva luomukosmetiikan valmistuksen koulun, joka käsittelee ja haastaa monipuolisesti opiskelijoitaan raaka-aineiden vaikuttavuuden, mahdollisuuksien ja ominaisuuksien tutkimiseen. Koulutukseen kuuluu oleellisena osana ihon biologia, solubiologia sekä elintapojen vaikutus ihon hyvinvointiin. Olemme opiskelleet siellä kaksi eri opintokokonaisuutta: Diploma in Organic Skincare Formulation sekä lisäksi Advance Diploma in Organic Cosmetic Science. Lisäksi olemme myös kauppatieteiden maistereita.

Koulutustamme täydentävänä ja äärimmäisen tärkeänä osana tämän hetken tieto-taitoamme on jatkuva ja kriittinen tieteellisen tiedon opiskelu, toimialatietämyksemme kehittäminen, asiakastyössä toimiminen ja ihmisten iho-ongelmien joka päiväinen ratkominen sekä yhteistyö kauneusalan sekä hyvinvoinnin ammattilaisten kanssa. Katsomme ihonhoitoa kokonaisvaltaisesti myös ruokavaliomme ja elintapojemme näkökulmasta.

Lisäksi olemme perehtyneet EU:n kosmetiikkalainsäädäntöön toimiessamme kosmetiikan maahantuojana sekä vastuuhenkilönä USA:laisille kosmetiikkayrityksille.

Olemme käyttäneet vuosia nykyisen osaamisemme kartuttamiseen.

Emme ole estenomeja tai ihotautilääkäreitä, mutta me tiedämme, että osaamme auttaa ihmisiä löytämään iho-ongelmiensa syyn ja hoitamaan ongelmia pois, sen sijaan, että hoidetaisimme ainoastaan huonosti voivan ihon oireita. Sen takia teimme tämän valmennuksen.

Tee elämäsi paras sijoitus ihonhoitoosi.

Anna Uusi Alku Ihollesi.

Kyllä, haluan hyödyntää Early Bird hinnan 87€ (voimassa 28.5. asti, norm. 127€)
Kyllä, haluan osallistua valmennukseen ystäväni kanssa (134€) ja säästää 40€.