UUSI ALKU IHOLLESI

Neljän viikon verkkovalmennus, jonka aikana opit kaiken sen mitä sinun olisi aina tullut tietää kosmetiikasta ja oikeasti toimivasta ihonhoidosta.

Opi ostamaan juuri sinulle sopivaa kosmetiikkaa ja säästämään rahaa kosmetiikkaostoksilla. Opi hoitamaan ihoasi oikein loppuelämäsi ajan.

Tämä on elämäntapamuutos ihollesi

Tiesitkö, että naiset ympäri maailmaa tekevät päivittäin ihonhoidossaan virheitä, jotka vahingoittavat ihon luonnollisia mekanismeja? Tämä näkyy ihon kuivumisena ja liiallisena rasvoittumisena, ennen aikaisena vanhenemisena sekä ihottumina.

Tunnistatko sinä hyvän tuotteen huonosta? Erotatko sinä tekeekö tuote oikeasti ihollesi hyvää vai tuntuuko se vain hyvältä?

Tiesitkö, että laadukas iholle paras kosmetiikka ei ole välttämättä kallista? Sinun vain tulee tietää, mitä ostaa ja osata valita oikeat tuotteet.

Suuri osa naisista myös maksaa kosmetiikasta aivan liikaa. Miksi? Koska he ostavat tuotteita, jotka heille markkinoidaan ihoa hoitavina, mutta todellisuudessa tuotteiden raaka-aineet harvoin lunastavat lupauksiaan. Useimmiten kuluttaja päätyy maksamaan enemmän brändistä, kuin tuotteen raaka-aineista, jotka olisivat aidosti ihoa hoitavia.

Tämän valmennuksen käytyäsi sinä tunnistat tuotteet joihin juuri sinun kannattaa laittaa kosmetiikkaostoksiin varaamasi raha. 

Tämä valmennus sopii sinulle olitpa sitten kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, vannoutunut synteettisen kosmetiikan fani tai näiden kahden välimaastossa viihtyvä. Käytit sitten vain kosmetologeilta saatavaa tai selektiivistä kosmetiikkaa, tai edullista markettikosmetiikkaa, sillä ei ole väliä. Tässä valmennuksessa käytävät lainalaisuudet pätevät jokaiselle ja vinkit hyödyttävät varmasti SINUA!

Haluamme heti alussa kertoa, että valmennuksemme ei ole millään tavalla kosmetiikkabrändien tukema. Tämä on puolueeton valmennus, jonka avulla haluamme auttaa sinua tekemään parempia valintoja ihosi ja terveytesi puolesta.

Tiesitkö, että tutkimuksien mukaan jopa 97% ihon ikääntymisestä riippuu tekemistäsi elämäntapavalinnoista ja ainoastaan 3% riippuu geeneistä. Me kerromme sinulle miten hyödyntää tuo 97% parhaalla mahdollisella tavalla.

Veera Brückler, yksi verkkovalmennuksen luojista

Me olemme Susanna, Kati ja Veera.

Olemme käyttäneet vuosia kartuttaaksemme tietoa ihonhoidosta ja kosmetiikasta. Olemme opiskelleet kosmetiikan valmistusta sekä saaneet laajan käsityksen ihon biologiasta sekä kosmetiikassa käytettävistä raaka-aineista. Aina voi kuitenkin oppia jotain uutta ja koulutammekin itseämme jatkuvasti!

Me olemme auttaneet monia ihmisiä saamaan ihonsa parempaan kuntoon. Valitettavan moni kosmetiikkatuote lupaa mainoslauseillaan avun ongelmaan, mutta ei käytännössä kuitenkaan lunasta lupaustaan. Eikä ihme, sillä asiat eivät todellakaan yhdellä tuotteella ratkea!

Me haluamme jakaa tietoamme ja kertoa sinulle, miten sinä voit saada ihosi parempaan kuntoon. Vaikka sinulla ei olisikaan mitään varsinaista ongelmaa, on valmennus täynnä tietoa, josta hyötyy jokainen. Tämä valmennus auttaa sinua aidosti ymmärtämään ihoasi ja sen tarpeita sekä pitämään siitä huolta koko loppuelämäsi.

Valmennus kestää 28 päivää. Jokaisella viikolla on oma teemansa, joiden aikana käymme läpi ihonhoitoa kokonaisvaltaisesti kosmetiikan, elintapojen ja ruokavalion näkökulmasta. Tämän valmennuksen tarkoitus ei ole ainoastaan kertoa, mitä sinun tulee ostaa. Tämän valmennuksen tarkoitus on antaa sinulle eväät loppuelämäksesi, jotta sinä itse pystyt tekemään harkittuja päätöksiä, etkä enää tuhlaa rahojasi mainoslauseisiin.

Valmennus alkaa maanantaina 27.3.2017. Tämän jälkeen ilmoittautuminen suljetaan, joten jos haluat mukaan kannattaa toimia heti! Me annamme sinulle työkalut, joista on hyödyt koko loppuelämäksi!

Jasmin Voutilainen, näyttelijä 23v

Kärsin ihottumasta ja todella kuivasta ihosta pitkän aikaa. Kävin Veeran yksityisopastuksessa ja hän ohjeisti sopivien tuotteiden valinnassa. Ihottuma ja kuivuus hävisivät Veeran ohjeilla täysin ja iho ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä.

Jasmin Voutilainen, näyttelijä 23v

Ensimmäistä kertaa maailmassa sinulla kuluttajana on nyt helppo pääsy tieto-taitoon, jonka kartuttamiseen olemme käyttäneet vuosia.

Tässä on kolme supernaista, jotka ovat luotettavasti koonneet yhteen eri alan asiantuntijat ja rakentaneet aivan uudenlaisen hyvinvointikonseptin.

Satu-Aamu Kangas, SKY-yo-ekokosmetologi

Nyt voit päästä mukaan Suomen (ja todennäköisesti maailman) ensimmäiseen kuluttajille suunnattuun ihonhoitoa koskevaan verkkovalmennukseen!

Lue tämä sivu loppuun mikäli olet kyllästynyt taistelemaan ihoasi vastaan. Kärsitkö ehkä kuivasta ihosta, aknesta tai muista iho-ongelmista? Olisiko nyt aika todella oppia ymmärtämään omaa ihoasi ja sen tarpeita? Olisiko nyt aika alkaa nauttia hyvinvoivasta ihosta sen sijaan, että turhaudut, kun et nykyisillä keinoilla saa niitä tuloksia, joita kaipaat?

Kosmetiikkamaailmassa liikkuu valtava määrä höpö-höpö -juttuja ja myyttejä, joilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Tässä valmennuksessa ne on heitetty romukoppaan ja kerromme sinulle ne asiat, joilla oikeasti on merkitystä!

Me kerromme ne asiat mitkä aidosti liittyvät ihosi biologian kannalta järkevään hoitoon. Perustamme mielipiteemme tieteeseen ja käytäntöön, emme uskomuksiin.

Tämä valmennus on sinua varten jos tunnistat itsesi seuraavista asioista:

 • Haluat oppia hoitamaan ihoasi oikein.
 • Haluat säästää rahaa ja oppia tunnistamaan, mistä juuri sinun kannattaa maksaa.
 • Haluat oppia välttämään suurimmat virheet ihonhoidossa, mitä naiset ympäri maailmaa tekevät päivittäin?
 • Haluat oppia tunnistamaan helposti mikä oikeasti on laadukas kosmetiikkatuote.
 • Olet kyllästynyt kamppailemaan ihosi ongelmien kanssa.
 • Haluat oppia näkemään kosmetiikan markkinointilauseiden läpi.
 • Haluat oppia tunnistamaan kaikki ne tekijät, jotka vaikuttavat ihon kuntoon.
 • Haluat oppia tekemään päätöksiä ihon hyvinvointisi optimoimiseksi ilman, että sinun tarvitsee luottaa jonkun muun apuun ja maksaa siitä.
 • Haluat oppia, miten saat ihosi pysymään nuorekkaana ja hyvännäköisenä.
 • Haluat tietää, miten ja millä tuotteilla sinun kannattaa omaa ihoasi hoitaa.
 • Olet kyllästynyt käyttämään rahasi kosmetiikkatuotteisiin, jotka eivät kuitenkaan tee, mitä mainoslauseet lupaavat (tai vain pahentavat tilannetta).
 • Haluat nauttia hyvinvoivasta ja terveestä ihosta. Olla ylpeä ihostasi.

Me kerromme sinulle mikä ihon biologian kannalta on oleellisinta kosmetiikkaa ostaessasi, jotta voit välttää turhat sudenkuopat, markkinoinnit ja "huu-haan"

Kärsin tosi pahasta stressiperäisestä huonosta ihosta. Veeran konsultoinnin avulla opin yksi kerrallaan poistamaan ihon hyvinvointia rasittavia tekijöitä ja valitsemaan aidosti hoitavat kosmetiikkatuotteet itselleni.

Elina 33v. (asiakas)

Meille itsellemme on ollut melkoinen shokki huomata sen virheellisen ja mielipiteisiin perustuvan tiedon määrä, joka meitä kuluttajia ihonhoitoon liittyen ympäröi. Tavallisen kuluttajan on lähes mahdotonta tehdä fiksuja päätöksiä oman ihonsa suhteen. Tarvitaan valtava määrä opiskelua ja tietoa, että ymmärtäisi mitä on kulloinkin iholleen laittamassa ja mitä siitä voi seurata.

Kaiken lisäksi kosmetiikkamarkkinat ovat täynnä tuotteita, jotka eivät tee sitä mitä niiden pitäisi tehdä, mutta ovat kuitenkin kivan näköisessä (ja kalliissa) paketissa!

Tämä valmennus tehtiin sen vuoksi, että olisimme itse tarvinneet samoja vinkkejä vuosia sitten. Jos joku olisi tarjonnut ne ymmärrettävässä ja tiivistetyssä muodossa, olisimme olleet loputtoman kiitollisia. Ei tavallisen ihmisen kannata tai ei hän edes ehdi opiskella sitä kaikkea mitä me olemme opiskelleet.

Siksi tämä verkkokurssi on rakennettu. Saat meiltä parhaat vinkit ja tärkeimmät asiat mitä sinun täytyy ymmärtää, tiivistetyssä muodossa. Kaikki ne asiat mitä olisimme itse halunneet ymmärtää vuosia sitten.

Kyllä, haluan osallistua valmennukseen (87€)

Veera, Kati ja Susanna ovat esimerkillisiä uudistajia ja luotan heidän ammattitaitoonsa 100%. He tekevät työtään innolla ja sydämellä ja palvelu on aina ensiluokkaista! Verkkokurssi on visuaalinen taideteos täynnä tietoa, josta hyötyy sinun lisäksesi koko maailma! Lämpimät suosittelut!

Tara Lange, kirjailija, luennoitsija ja hyvinvointivalmentaja 43v

Tämä valmennus on:

 • Uniikki. Ainoa laatuaan. Emme löytäneet markkinoilta ketään muuta joka olisi aikaisemmin tarjonnut tätä tietoa kuluttajille.
 • Ensimmäistä kertaa valmennus, joka tehdään kunnolla, aidosti kuluttajan etua ajatellen.
 • Rehellinen, faktaan perustuva.
 • Riippumaton (emme tyrkytä sinulle jotain tiettyä tuotebrändiä, mutta suosittelemme tuotteita, jotka mielestämme täyttävät hyvän tuotteen kriteerit).
 • Ei kosmetiikkabrändien tukema, puolueeton.
 • Suomalainen innovaatio.
 • Kattava, kaikki mitä kuluttajan tarvitsee tietää (olemme suodattaneet olennaisimmat asiat yksinkertaiseen ja helposti sisäistettävään muotoon).
 • Helposti ymmärrettävä (emme hukuta sinua ammattijargoniin).
Kyllä, haluan osallistua valmennukseen (87€)

Tämän valmennuksen ovat kehittäneet kolme naista, jotka ovat opiskelleet ihon biologiaa, raaka-ainetuntemusta sekä tuotteiden valmistusta Briteissä.

"Halusin opiskella kosmetiikan valmistusta kansainvälisessä koulussa, sillä Suomessa ei vastaavaa koulutusta ollut tarjolla. Koulu antoi minulle erinomaiset valmiudet ymmärtää, mitä laadukas kosmetiikka on ja mitä iho oikeasti tarvitsee. Koin, että tämä on tietoa, joka kuluttajille ei useinkaan välity.

Halusimme tehdä siihen muutoksen.

Olemme kiinnittäneet huomiota, myös siihen, että ihonhoidossa keskitytään yleensä vain siihen, miten ihoa hoidetaan ulkoisesti. Oikeasti sillä, miten me hoidamme ihoamme esimerkiksi ravinnolla, liikunnalla ja elintavoillamme vaikuttaa aivan mielettömästi siihen miltä ihomme näyttää.

Moni kysyy minulta, miksi en sitten tehnyt omaa kosmetiikkalinjastoa? Siksi koska koen, että markkinoilla on olemassa jo aivan ihania tuotteita.

Tutkiessani kuluttajien ostopäätöksiä ja kosmetiikkamarkkinoita totesin, että kuluttajille toisi enemmän lisäarvoa se, että he osaisivat valtavasta tuoteviidakosta valita ne järkevimmät tuotteet, niin että paketin ostaessaan maksaisi ainesosista, jotka aidosti hoitavat ihoa."

- Veera Brückler

"Meillä on kaikilla myös kauppatieteiden maisterin tutkinto ja itse olen erikoistunut kansainväliseen markkinointiin. Olen oppinut kuinka markkinointi perustuu vahvasti mielikuviin sekä jopa harhaanjohtavaan mainontaan. Halusimme ottaa kuluttajan puolen ja murtaa kosmetiikan sekä ihonhoidon ympärillä olevat harhakuvat."

- Kati Partanen

"Koemme, että tämän valmennuksen avulla kuluttaja saa valmiuden ymmärtää paremmin ihonsa tarpeita ja muutoksia sekä tehdä parempia päätöksiä kosmetiikkaostoksilla ollessaan. Tämän ansiosta hän säästää rahaa ja saa aidosti hoidetun, terveen ihon, loppuiäksi."

- Susanna Laine

Osallistuin näiden naisten järjestämään live-valmennukseen syksyllä 2016 ja olin todella tyytyväinen. Tämä on sellaista asiaa, mikä jokaisen naisen tulisi kuulla.

Anna 20v (asiakas)

Saat kaiken tämän valmennuksen aikana:

 • Viikottaisen valmennusmateriaalin kolme kertaa viikossa.
 • Käytännönläheisen ja innostavin esimerkein rakennetun valmennusmateriaalin.
 • Opit ymmärtämään miten voit vaikuttamaan ihoosi ja tekemään juuri sinulle oikeita valintoja.
 • Vinkit, jotta voit välttyä suurimmilta virheiltä ihonhoidossa, joita suurin osa ihmisistä tekee päivittäin.
 • Opit ostamaan juuri itsellesi sopivaa kosmetiikkaa.
 • Opit säästämään rahaa kosmetiikkaostoksilla.
 • Kattavan tietopaketin, kaiken mitä kuluttajan tarvitsee tietää (olemme suodattaneet olennaisimmat asiat yksinkertaiseen ja helposti sisäistettävään muotoon).
 • Helposti ymmärrettävän (emme hukuta sinua ammattijargoniin) valmennuksen.
 • Opit tunnistamaan kauppojen hyllyiltä tuotteet, joissa maksat enemmän brändistä kun siitä mitä tuote todella sisältää.
 • Yhdeksän hyvinvointiin, kosmetiikkaan ja ihon hoitoon erikoistuneen Suomen huipputason valmentajan valmennussessiot kosmetiikan, ravinnon, stressin, unen ja liikunnan vaikutuksesta ihoosi.
 • Henkilökohtaiset tunnukset valmennusalustaan, josta löydät kaiken valmennusmateriaalin niiden julkaisutahdissa.
 • Pääsyn valmennuksen suljettuun Facebook ryhmään valmennuksen ammattilaisten pariin, jossa saat kysyä ihon kuntoon askarruttavista asioista. Kaikki 9 ammattilaiset vastaavat sinulle puolueettomasti ilman kosmetiikkabrändien sponsorointia ja ottavat aina huomioon kokonaisvaltaisen lähestymistavan.
 • 100 % tyytyväisyystakuun ensimmäisen 7 päivän ajan: jos olet tyytymätön valmennukseen, saat kaikki rahasi takaisin. Haluamme, että innostut tavastamme kertoa ihonhoidon parhaimmat vinkit ja että olet tyytyväinen oppimaasi.

Saat kolme kertaa viikossa sähköpostilla (sekä Facebook-ryhmässä) viestin, kun uusi valmennusmateriaali on saatavillasi. Valmennus on suunniteltu niin, että pysyt varmasti mukana joka hetki. Lisäksi olemme mukana Facebookissa päivittäin vastaamassa kysymyksiin.

Kyllä, haluan osallistua valmennukseen (87€)

Minä luotan täysin TwistBen ammattitaitoon. Tiedän, että he ovat jo tehneet perusteellisen taustatyön ja valinneet tuotteet, jotka ovat minulle turvallisia. Heidän neuvoillaan ja tarkoin valituilla tuotteillaan olen saanut omat iho-ongelmani taltutettua.

Soile 39v, sairaanhoitaja

TwistBen palvelu on kokonaisvaltaista ja henkilökohtaista, just sun tarpeiden mukaista. Nää tytöt ei vaan myy tuotteita, vaan haluaa auttaa sua löytämään oikeat keinot ja auttaa ymmärtämään mistä maksat.

Kaiku 29v, asiakas

Valmennuksen sisällöt

Viikko 1: Mitä sinun olisi aina pitänyt tietää ihonhoidosta

 • Tiesitkö tämän ihostasi? 3 tärkeintä asiaa, mitkä sinun on pakko ymmärtää.
 • Mullista suhtautumisesi ihonhoitoon (ja kosmetiikkaan)
 • Onko olemassa eri ihotyyppejä?

Viikko 2: Käytännön vinkit miten ihon kuntoon voi vaikuttaa yksinkertaisilla elämäntapavalinnoilla

 • Annamari Seilola kertoo millä tavalla ravinto vaikuttaa ihosi kuntoon ja miten pidät yksinkertaisilla valinnoilla ihostasi huolta
 • Annina Francioso avaa unen ja stressin vaikutus ihoosi (et uskoisi kuinka paljon nämä asiat vaikuttavat)
 • Riina Laaksonen kertoo miksi liikunta on ihon kunnon kannalta oleellista ja miten sitä kannattaa harjoittaa
 • Annika Havaste käy läpi miksi suoliston hyvinvointi on tärkeää ihonhoidon kannalta ja miten siihen voi vaikuttaa

Viikko 3: Opi ostamaan kosmetiikka oikein ja säästä rahaa

 • Syötätkö ihollesi roskaruokaa? (Mitä on laadukas kosmetiikka ja miten osaat ostaa sellaista)
 • Vältä nämä yleisimmät sudenkuopat kosmetiikkaa ostaessasi
 • Näillä yksinkertaisilla vinkeillä, osaat ostaa kosmetiikkasi aina oikein

Viikko 4: Opi hoitamaan ihoasi oikein ja välttämään ennenaikainen vanheneminen (ja muut ihokatastrofit)

 • Miten puhdistat ihosi oikein ja vältät yleisimmät virheet
 • Ihon kosteutus - mistä tiedät onko ihosi nälkäinen vai janoinen?
 • Uudenlainen ajattelu meikkien valintaan

Lisäksi saat meiltä valmennuksen aikana reilusti kiinnostavaa bonusmateriaalia, joilla syvennät valmennuksen oppejasi ja uutta ihonhoidon osaamistasi.

Kyllä, haluan osallistua valmennukseen (87€)

En ole ikinä kiinnittänyt huomiota tuotteiden ainesosalistoihin tai sisältöön kummemmin. Veeran ohjeilla olen oppinut ymmärtämään mitkä tuotteet ovat hyväksi iholle ja välttänyt isot mogat ihonhoidossa. Ihoni on pysynyt tosi hyvässä kunnossa pitkään.

Laura 30v, asiakas

Kuinka arvokas tämä valmennus on sinulle?

Kuinka paljon sinä käytät rahaa kosmetiikkaan kuukaudessa? 

Juuri tekemämme kyselyn mukaan puolet naisista käyttävät 20-50€ kuukaudessa kosmetiikkaostoksiin. Tämän valmennuksen avulla opit valitsemaan laadukkaampia tuotteita ja käyttämään kosmettiikkabudjettisi tehokkaammin, hyvin mahdollisesti myös säästämään rahaa.

Sattuuko sinulle hutiostoksia kosmetiikkaostoksilla?

Välttyessäsi valmennuksemme opeilla 1-2 selektiivisen kosmetiikkatuotteen hutiostolta on tämä valmennus maksanut itsensä heti takaisin. Markkinoilla on runsaasti yli 100€ kosmetiikkatuotteita, joiden raaka-aineet eivät oikeuta hintaansa. Me autamme sinua tunnistamaan mistä sinun kannattaa maksaa.

Olemme käyttäneet vuosia tieto-taitomme kartuttamiseen.

Sinä saat mielestämme osaamisemme tärkeimmät opit vain murto-osalla itse siihen sijoittamastamme pääomasta ja ajasta. Saat koulutuksen hyödyt ilman vuosien vaivaa tai harharetkiä.

Kaunis iho loppu iäksi

Lisäksi on tietysti mittaamattoman arvokasta saada terve ja mahdollisimman pitkään nuorekkaan näköinen iho. Väärät kosmetiikkavalinnat voivat helposti nopeuttaa ihosi ikääntymistä ja siksi niitä on syytä välttää erityisen tarkkaan.

Sataprosenttinen tyytyväisyystakuu

Saat katsoa ensimmäisen viikon materiaalit rauhassa, sillä sinulla on seitsemän päivän 100% tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen hankintaasi mistä tahansa syystä, voit pyytää rahasi takaisin ja ne palautetaan tilillesi.

Valmennuksen hinta

Koko valmennuksen ennakkohinta on 87 euroa. Kyllä, saat koko 4 viikon kurssin 87 euron ennkohintaan, normaalin 127 euron sijaan. Tämä on kertamaksu, ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä.

Ei mitään ylimääräisiä piilokuluja.

Kyllä, haluan osallistua valmennukseen (87€)

Tai sitten voit hyödyntää ystävätarjouksen ja varata paikan myös ystävällesi.

Jos haluat myös ystäväsi mukaan valmennukseen, voit hyödyntää ystävätarjousta, jolloin saat kaksi paikkaa yhteishintaan 134 euroa (normaalisti 214€) ja säästät 80 euroa yhteensä.

Yhteisoppiminen on tehokkaampaa ja hauskempaa. Jos tiedät, että ystäväsi haluaisi osallistua myös hyödynnä ystävätarjous ja ota hänet mukaan.

Kyllä, haluan osallistua valmennukseen ystäväni kanssa (134€)

 

JÄIKÖ JOKIN VIELÄ MIETITYTTÄMÄÄN SINUA?

Alta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Voit lisäksi olla meihin yhteydessä tämän sivun oikeasta laidasta löytyvän chatin kautta tai laittaa meille viestiä Facebook sivujemme tai sähköpostin välityksellä (letstalk@twistbe.fi). Saat meidät kiinni myös puhelimitse numerosta +35840 1969 604, mikäli emme pääse heti vastaamaan voit lähettää meille tekstiviestin mieltäsi askarruttavasta asiasta ja palaamme sinulle pikimmiten.

Toivottavasti näemme pian valmennuksessa!

Valmennus alkaa maanantaina 27.3.2017

Usein kysytyt kysymykset

 • Missä valmennus tapahtuu?

Käytämme valmennuksessa campwire-verkkokurssialustaa. Joka kerta kun uutta sisältöä ilmestyy, saat siitä sähköpostiisi tiedon. Alustan käyttäminen on yksinkertaista ja helppoa, vaikka et olisi it-velho.

Jos tulee jotain haasteita, autamme sinua niiden kanssa.

 • Miten käytän alennuskoodia?

Käytämme valmennuksessa campwire-verkkokurssialustaa. Joka kerta kun uutta sisältöä ilmestyy, saat siitä sähköpostiisi tiedon. Alustan käyttäminen on yksinkertaista ja helppoa, vaikka et olisi it-velho.

Jos tulee jotain haasteita, autamme sinua niiden kanssa.

 • Voiko valmennukseen liittyä kesken valmennuksen?

Valitettavasti ei. Valmennusmateriaali tulee kaikkien osallistujien saataville samaan tahtiin ja myös valmennuksen suljetun Facebook ryhmän keskustelun kannalta olemme päättäneet pitää ryhmän yhtenäisenä alusta alkaen. Ilmoittaudu siispä mukaan valmennukseen ajoissa!

 • Minä käytän vain luonnonkosmetiikkaa, käykö tämä valmennus minulle?

Kyllä, tämä valmennus sopii sinulle olitpa sitten kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, vannoutunut synteettisen kosmetiikan fani tai näiden kahden välimaastossa viihtyvä. Käytit sitten selektiivistä kosmetiikkaa, vain kosmetologeilta saatavaa tai vaikka halpaa "markettikamaa", sillä ei ole väliä. Tässä valmennuksessa käytävät lainalaisuudet pätevät jokaiselle ja vinkit hyödyttävät varmasti SINUA!

 • Minä käytän vain vegaanikosmetiikkaa, käykö tämä valmennus minulle?

Kyllä, tämä valmennus sopii sinulle olitpa sitten kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, vannoutunut synteettisen kosmetiikan fani tai näiden kahden välimaastossa viihtyvä.

Käytit sitten selektiivistä kosmetiikkaa, vain kosmetologeilta saatavaa tai vaikka halpaa "markettikamaa", sillä ei ole väliä. Tässä valmennuksessa käytävät lainalaisuudet pätevät jokaiselle ja vinkit hyödyttävät varmasti SINUA!

 • Minä käytän vain synteettista kosmetiikkaa, käykö tämä valmennus minulle?

Kyllä, tämä valmennus sopii sinulle olitpa sitten kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, vannoutunut synteettisen kosmetiikan fani tai näiden kahden välimaastossa viihtyvä.

Käytit sitten selektiivistä kosmetiikkaa, vain kosmetologeilta saatavaa tai vaikka halpaa "markettikamaa", sillä ei ole väliä. Tässä valmennuksessa käytävät lainalaisuudet pätevät jokaiselle ja vinkit hyödyttävät varmasti SINUA!

 • Olen kiinnostunut korealaisesta ihonhoitorutiinista, sopiiko tämä valmennus minulle?

Kyllä, tämän valmennuksen avulla ymmärrät miksi ja mitkä korealaisen ihonhoitorutiinin vaiheet ovat erityisen hyviä. Meidän suosituksissamme ja korealaisen ihonhoitomallin vaiheissa on paljon yhtäläisyyksiä. Valmennuksemme aikana tulet myös oppimaan miksi jotkut korealaisen ihonhoitorutiinin vaiheet voivat puolestaan puolestaan lisätä tiettyjä iho-ongelmia ja reaktioita.

 • Meikkaan vain hyvin vähän/harvoin, käykö tämä valmennus minulle?

Ehdottomasti! Tämä valmennus on ihonhoidon valmennus ja käsittelemme meikkejä ja meikkaamista ainoastaan ihonhoidollisesta näkökulmasta omassa osiossaan. Tämä ei ole siis meikkivinkkejä antava valmennus.

 • Millaisen koulutuksen valmennuksen perustajat ovat käyneet?

Olemme kaikki opiskelleet kosmetiikan valmistusta ja ihon biologiaa Formula Botanicassa, joka on brittiläinen, maailman johtava akkreditoitu onlineopetukseen pohjautuva luomukosmetiikan valmistuksen koulun, joka käsittelee ja haastaa monipuolisesti opiskelijoitaan raaka-aineiden vaikuttavuuden, mahdollisuuksien ja ominaisuuksien tutkimiseen. Lisäksi olemme myös kauppatieteiden maistereita.

Koulutustamme täydentävänä ja äärimmäisen tärkeänä osana tämän hetken tieto-taitoamme on jatkuva ja kriittinen tieteellisen tiedon opiskelu, toimialatietämyksemme kehittäminen, asiakastyössä toimiminen ja ihmisten iho-ongelmien joka päiväinen ratkominen sekä yhteistyö kauneusalan ammattilaisten kanssa. Katsomme ihonhoitoa kokonaisvaltaisesti myös ruokavaliomme ja elintapojemme näkökulmasta, olemme käyttäneet vuosia nykyisen osaamisemme kartuttamiseen.

Emme ole estenomeja, mutta me tiedämme, että osaamme auttaa ihmisiä löytämään iho-ongelmiensa syyn ja hoitamaan ongelmia pois, sen sijaan, että hoidetaisimme ainoastaan huonosti voivan ihon oireita. Sen takia teimme tämän valmennuksen.

Tee elämäsi paras sijoitus ihonhoitoosi.

Anna Uusi Alku Ihollesi.

Kyllä, haluan osallistua valmennukseen (87€)