”15 vuotta sitten minulle ei olisi tullut mieleenkään, että kauneudenhoitotuotteet voivat olla terveydelle tai iholleni haitallisia tai ne ei välttämättä oikeasti hoida mun ihoa yhtään.

En olisi koskaan tajunnut tätä, jos tätä ei olisi tultu minulle sanomaan”


Nyt sanon saman asian sinulle, jos maltat kuunnella hetken.

Olen Veera, kolmen lapsen äiti ja yrittäjä.

Saat minulta muutaman vinkin, josta on ollut itselleni valtava hyöty ihoni hyvinvoinnin ja kauneuden kannalta. Sinäkin varmasti haluat, että sinulla on kaunis, hyvinvoiva ja ravittu iho mahdollisimman pitkään. Minä ainakin haluan.

Käytän termiä ravittu siksi, että kun ihosi on kunnolla ravittu, sinulle ei koskaan edes synny monia lukuisista ihonhoitohuolista (kuivuus, rasvaisuus, epäpuhtaudet, punotus..).

Ihosi voi olla kaunis nyt ja ajattelet, että pidät siitä hyvää huolta. Asia ei kuitenkaan välttämättä ole niin.

Minäkin ajattelin niin aikaisemmin, koska panostin kosmetiikkaan ja ihonhoitoon. Käytin paljon hintavia merkkituotteita ja yritin kiinnittää huomiota laatuun.

Halusin ostaa superhoitavia tuotteita, mutta monesti tuotteet eivät tehneet sitä mitä niiden väitettiin tekevän. Joskus tuntui, että kosteusvoide ei kosteuta, vaikka käyttäisi mitä merkkiä hyvänsä.

Joskus ostin tuotteen tuoksun tai merkin perusteella. Ostin tunnettuja brändejä, mutta en oikeasti tiennyt, mitä ostoskoriini kulloinkin laitoin ja mitä ne iholleni tekevät.

En oikein tiennyt mitä minun kulloinkin kannattaisi tehdä.

Kyselin paljon neuvoja kavereiltani ja erilaisilta asiantuntijoilta. Sainkin paljon hyviä ja varsin erilaisia vinkkejä. En koskaan pysähtynyt kysymään, miksi sain niitä vinkkejä, mitä sain. En ikinä kyseenalaistanut niitä neuvoja mitä minulle annettiin.

Nyt jälkeenpäin tarkasteltuna ymmärrän, että monet tarkoittivat vinkeillään hyvää, mutta eivät itsekään tienneet ihonsa toimintaperiaatteista mitään. He vain arvailivat.

Toinen ongelma oli, että monesti ne ihmiset jotka antoivat neuvoja, edustivat jotain tuotemerkkiä. He eivät olleet puolueettomia ja tämä tietysti tarkoitti, että he suosittelivat ensisijaisesti jotain oman tuotemerkkinsä tuotetta.

He halusivat myös myydä omia tuotteitaan ja silloin ei ole järkeä sanoa, että ne ovat jollain tavalla huonoja tai eivät tee sitä mitä niiden pitäisi tehdä.

Kaiken lisäksi markkinat ovat täynnä mitä erilaisempia tuotteita, joita markkinoidaan luomuna, luonnollisena tai ihoa hoitavana. Jos osaa lukea raaka-ainelistaa (kuten nykyisin osaan, oppimieni asioiden takia), huomaa, ettei tuote sisällä juuri mitään ihon tarvitsemia raaka-aineita tai sisältää niitä todella vähän!

Minusta tämä on pöyristyttävää.

Tämä on ollut itselleni melkoinen shokki. Se on ollut shokki myös asiakkailleni, joita autan tekemään toimivia kosmetiikkavalintoja. Tällä ei tunnu olevan mitään tekemistä sen kanssa kuinka paljon tuote maksaa. Joskus kallis tuote voi olla huono ja halpa hyvä.

Kosmetiikassa moni asia tuntuu olevan jotenkin nurinkurin

Jos olisin kaksikymppisenä tiennyt nämä asiat, ihonhoitorutiinin olisivat olleet täysin toisenlaiset. Ihonhoidon ei tarvitse olla monimutkaista tai kallista

Jokaisen naisen iho on omanlaisensa. Myös ihonhoitohuolet ovat erilaisia. Osalla tuntuu kuin meikki valuisi pois kasvoilta. Osalla on pintakuiva iho, joka silti rasvoittuu. Saattaa esiintyä finnejä, epäpuhtauksia tai iho on atooppinen.

Kun ymmärtää miten oma iho toimii, sille voi antaa niitä asioita mitä se oikeasti tarvitsee. Silloin monet iho-ongelmat jäävät syntymättä. Paras tapa ratkaista ongelmat, on se, ettei niitä koskaan ilmestykään.

Eikä se haittaa, vaikka olisikin jo jonkinlainen ihonhoidon haaste käsillä. Esimerkiksi kuiva tai rasvainen iho saadaan korjattua, kun huomaa missä oman ihonhoitorutiinin puutteet ovat. Monesti korjausliikkeet ovat yksinkertaisia.

- Hoida ihoasi oikealla ravinnolla. Pienet ruokavaliomuutokset voivat tehdä ihmeitä ihosi kunnolle.

- Vaihda kasvovoide sellaiseen, jossa on oikeasti niitä ainesosia, joita ihosi tarvitsee

- Ehkä käytät nyt geelimäistä puhdistusainetta, joka aiheuttaa iho-ongelmia vaikka sinun pitäisi käyttää öljymäistä tai maitomaista puhdistusainetta.

Myös monimutkaisemmat ongelmat on ratkaistavissa, kun ymmärtää mikä ongelman aiheuttaa. Totta kai voi keskittyä hoitamaan oireita aina kun ne ilmestyvät, mutta olisi helpompaa jos oireet eivät koskaan ilmestyisi.

Koska minulle on tärkeää pitää ihostani mahdollisimman hyvää huolta ja jopa ajoittain hemmotella itseäni, päädyin opiskelemaan ihon biologiaa ja kosmetiikan valmistamista.

Siellä viimein aloin ymmärtämään mistä ihonhoidosta oikeasti on kysymys.

The way it is supposed to be

Lopulta minä (Veera, keskellä) perustin Susannan (vasemmalla) ja Katin (oikealla) kanssa TwistBen (the way it is supposed to be).

Aloimme myydä sellaisia tuotteita, mitä itse käytämme ja mitä voisin suositella varauksetta myös lapsilleni. Emme ole sitoutuneet mihinkään merkkiin vaan katsomme mitä myyntiin tarjottu tuote oikeasti sisältää ja teemme päätöksen sen perusteella.

Kerromme päivittäin asiakkaillemme mistä toimivassa ihonhoidossa on kysymys ja miten he voivat hankkia kosmetiikkaa ja ihonhoitotuotteita, jotka oikeasti hoitavat ihoa.

Esimerkiksi Jasminin tapauksessa hänen ihohuolensa hävisivät täysin, kun hän sai tietää mitä hänen ihonsa oikeasti tarvitsee.

Jasmin Voutilainen, näyttelijä 23v

Kärsin ihottumasta ja todella kuivasta ihosta pitkän aikaa. Kävin Veeran yksityisopastuksessa ja hän ohjeisti sopivien tuotteiden valinnassa. Ihottuma ja kuivuus hävisivät Veeran ohjeilla täysin ja iho ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä.

Jasmin Voutilainen, näyttelijä 23v

Luulimme, että ajan saatossa oppimamme asiat leviäisivät ja muutkin oppisivat ymmärtämään omaa ihoaan paremmin ja ostamaan parempia tuotteita.

Niin ei kuitenkaan käynyt.

Me neuvomme yhäkin samoja asioita asiakkaillemme vuodesta toiseen ja joka kerta he ovat yllättyneitä ja myös erittäin kiitollisia neuvoista. Viimeinkin pitkään piinanneet ihonhoitohuolet ratkeavat tai saa mielenrauhan sen suhteen, että osaa oikeasti pitää ihostaan huolta. Tietää mitä tehdä ja mitä etsiä kosmetiikkaliikkeistä.

Toisaalta ei kaikki ymmärrä ihon biologiaa yhtä hyvin kuin me kolme. Olemme sitä opiskelleet vuositolkulla omasta intohimostamme.

Siitä sitten tuli lopulta ajatus, että ehkä meidän kannattaisi jakaa tietämämme asiat myös kaikille muille.

Kaikille niille, jotka eivät eksy myymäläämme Helsingissä. Myös monet asiakkaamme myös sanoivat ihan samaa. Siksi loimme verkkovalmennuksen, joka kertoo oikeasti toimivasta ihonhoidosta. Se nimi on Uusi Alku Ihollesi.

Koska sitä se on. Täysin Uusi Alku Ihollesi.

Valmennus kestää vain neljä viikkoa ja kerromme siellä yksinkertaisesti kaiken, mitä jokaisen tarvitsisi ymmärtää oikeasti toimivasta ihonhoidosta. Osallistumisen hinta on vähemmän kuin yhden kalliin merkkituotteen ostaminen ja valmennuksesta saatava hyöty kestää koko elämän.

Toivomme saavamme mahdollisimman monet mukaan, että saamme viimeinkin toteutettua ihonhoidon vallankumouksen. Sen minkä ajattelimme käyvän toteen jo vuosia sitten.

Jos sinä haluat oppia pitämään ihostasi huolta, päästä eroon iho-ongelmistasi ja oppia tunnistamaan millaista on oikeasti laadukas kosmetiikka, tutustu valmennuksen sisältöihin ja lähde mukaan.

Näiden asioiden oppimisesta ollut valtavasti hyötyä kaikille asiakkaillemme ja siksi uskon, että siitä on hyötyä myös sinulle.

Valmennukseen osallistuminen maksaa vähemmän kuin yksi käynti kosmetologilla.

Kyllä, haluan mukaan valmennukseen ja oppia ihonhoidon kannalta tärkeimmät asiat nyt enakkohintaan 87€

(Valmennuksen normaalihinta on 127€, kun lähdet mukaa nyt, säästät 40 euroa ennakkoilmoittautumalla. Osallistumisen hinta nousee 22.3. Kun osallistut, annat itsellesi mielenrauhan, koska tiedät, että hyödyt valmennuksen vinkeistä loppuelämäsi ajan)

Millainen on Uusi Alku Ihollesi - verkkovalmennus?

Neljän viikon matka, joka alkaa 27.3. Valmennuksessa opit miten saat itsellesi silkinpehmeän ja kauniin ihon loppuelämäksesi. Samalla pääset eroon ihonhoitohaasteistasi tekemällä yksinkertaisia muutoksia ihonhoitoruutinissasi

(Ennakkoilmoittautujat pääsevät mukaan edullisemmin. Tämä tarjous sulkeutuu 22.3)

Tämä valmennus on sinua varten jos tunnistat itsesi seuraavista asioista:

 • Haluat oppia hoitamaan ihoasi oikein ja päästä eroon finneistä, aknesta, kuivuudesta ja liiallisesta rasvaisuudesta
 • Haluat oppia välttämään suurimmat virheet ihonhoidossa, mitä naiset ympäri maailmaa tekevät päivittäin
 • Haluat oppia tunnistamaan helposti mikä oikeasti on laadukas kosmetiikkatuote.
 • Olet kyllästynyt kamppailemaan ihosi ongelmien kanssa. Olet kokeillut jo lähes kaikkea, mutta mikään ei tunnu toimivan.
 • Haluat oppia tekemään päätöksiä ihon hyvinvointisi optimoimiseksi ilman, että sinun tarvitsee luottaa jonkun muun apuun ja maksaa siitä.
 • Haluat oppia, miten saat ihosi pysymään nuorekkaana ja hyvännäköisenä mahdollisimman pitkään.
 • Haluat tietää, miten ja millä tuotteilla sinun kannattaa omaa ihoasi hoitaa.
 • Olet kyllästynyt käyttämään rahasi kosmetiikkatuotteisiin, jotka eivät kuitenkaan tee, mitä mainoslauseet lupaavat (tai vain pahentavat tilannetta).
 • Haluat nauttia hyvinvoivasta ja terveestä ihosta. Olla ylpeä ihostasi.
Kyllä, haluan oppia pitämään ihostani huolta yksinkertaisten vinkkien avulla loppuelämäni ajan.

(Kun lähdet mukaan nyt, säästät 40 euroa ennakkoilmoittautumalla. Samalla annat itsellesi mielenrauhan, koska tiedät, että olet ottanut ensimmäisen oikean askeleen kohti hyvinvoivaa ihoa ja voit kohta unohtaa iho-ongelmasi täysin)

En ole ikinä kiinnittänyt huomiota tuotteiden ainesosalistoihin tai sisältöön kummemmin. Veeran ohjeilla olen oppinut ymmärtämään mitkä tuotteet ovat hyväksi iholle ja välttänyt isot mogat ihonhoidossa. Ihoni on pysynyt tosi hyvässä kunnossa pitkään.

Laura 30v, asiakas

Tässä on valmennuksemme sisällöt ja asiat mitä tulet oppimaan siellä

Viikko 1: Mitä sinun olisi aina pitänyt tietää ihonhoidosta ja mistä iho-ongelmasi johtuvat

 • Tiesitkö tämän ihostasi? 3 tärkeintä asiaa, mitkä sinun on pakko ymmärtää.
 • Mullista suhtautumisesi ihonhoitoon (ja kosmetiikkaan)
 • Onko olemassa eri ihotyyppejä?

Viikko 2: Käytännön vinkit miten ihon kuntoon voi vaikuttaa yksinkertaisilla elämäntapavalinnoilla ja päästä eroon aknesta, finneistä, kuivuudesta tai liiallisesta rasvaisuudesta

 • Annamari Seilola kertoo millä tavalla ravinto vaikuttaa ihosi kuntoon ja miten pidät yksinkertaisilla valinnoilla ihostasi huolta
 • Annina Francioso avaa unen ja stressin vaikutus ihoosi (et uskoisi kuinka paljon nämä asiat vaikuttavat)
 • Riina Laaksonen kertoo miksi liikunta on ihon kunnon kannalta oleellista ja miten sitä kannattaa harjoittaa
 • Annika Havaste käy läpi miksi suoliston hyvinvointi on tärkeää ihonhoidon kannalta ja miten siihen voi vaikuttaa

Viikko 3: Opi ostamaan kosmetiikka oikein ja säästä rahaa. Lopeta ihosi pahoinpitely tekemällä vääriä valintoja kaupassa

 • Syötätkö ihollesi roskaruokaa?
 • Vältä nämä yleisimmät sudenkuopat kosmetiikkaa ostaessasi
 • Näillä yksinkertaisilla vinkeillä, osaat ostaa kosmetiikkasi aina oikein
 • Mitä on laadukas kosmetiikka ja miten osaat ostaa sellaista

Viikko 4: Opi hoitamaan ihoasi oikein ja välttämään ennenaikainen vanheneminen (ja muut ihokatastrofit)

 • Miten puhdistat ihosi oikein ja vältät yleisimmät virheet
 • Ihon kosteutus - mistä tiedät onko ihosi nälkäinen vai janoinen?
 • Uudenlainen ajattelu meikkien valintaan
 • Näkökulma: Kuumat ja kiistellyt aiheet kosmetiikassa

Lisäksi saat meiltä valmennuksen aikana reilusti kiinnostavaa bonusmateriaalia, joilla syvennät valmennuksen oppejasi ja uutta ihonhoidon osaamistasi.

Kyllä, haluan lunastaa paikkani valmennukseen ja saada suomalaisten huippuasiantuntijoiden vinkit ihoni hoitamiseen

Sataprosenttinen tyytyväisyystakuu

Saat katsoa ensimmäisen viikon materiaalit rauhassa, sillä sinulla on seitsemän päivän 100% tyytyväisyystakuu.

Jos et ole tyytyväinen hankintaasi mistä tahansa syystä, voit pyytää rahasi takaisin ja ne palautetaan tilillesi.

Kyllä, haluan oppia miten pääsen eroon ihonhoitohaasteistani (87€, normaalisti 127€)

(Kun lähdet mukaa nyt, säästät 40 euroa ennakkoilmoittautumalla. Tämä tarjous sulkeutuu 22.3. Valmennus alkaa 27.3)

Kuinka arvokasta sinulle on päästä eroon iho-ongelmistasi, osata huoltaa ihoasi oikein ja ostaa oikeasti toimivia tuotteita edullisemmin?

Kuinka paljon sinä käytät rahaa kosmetiikkaan kuukaudessa? 

Juuri tekemämme kyselyn mukaan puolet naisista käyttävät 20-50€ kuukaudessa kosmetiikkaostoksiin. Tämän valmennuksen avulla opit valitsemaan laadukkaampia tuotteita ja käyttämään kosmettiikkabudjettisi tehokkaammin ja todennäköisesti säästämään rahaa.

Sattuuko sinulle hutiostoksia kosmetiikkaostoksilla?

Pelkästään yksi selektiivisen kosmetiikan kosteusvoide voi maksaa saman verran kuin tämä valmennus. Välttyessäsi valmennuksemme opeilla hutiostolta tämä valmennus on maksanut itsensä heti takaisin. Markkinoilla on runsaasti yli 100€ kosmetiikkatuotteita, joiden raaka-aineet eivät oikeuta hintaansa. Me autamme sinua tunnistamaan mistä sinun kannattaa maksaa.

Olemme käyttäneet vuosia tieto-taitomme kartuttamiseen.

Sinä saat osaamisemme tärkeimmät opit vain murto-osalla itse siihen sijoittamastamme pääomasta ja ajasta. Saat koulutuksen hyödyt ilman vuosien vaivaa tai harharetkiä. Sinun tarvitsee käyttää opiskeluun vain neljä viikkoa ja silloinkin vain muutama tunti viikossa.

Hyödyt oppimistasi asioista loppuelämäsi ajan.

Kaunis iho loppuiäksesi

On mittaamattoman arvokasta saada terve ja mahdollisimman pitkään nuorekkaan näköinen iho. Väärät kosmetiikkavalinnat vaikuttavat ihosi kuntoon ja voivat helposti nopeuttaa ihosi ikääntymistä.

Ei kannata maksaa siitä, että tilanne muuttuu pahemmaksi joka viikko. Kun oppii tekemään oikeita valintoja, ihonhoito on hauskaa ja vaivatonta.

Pelkästään asiantuntijoiden vinkkien arvo on lähes 900 euroa

Jos ostaisit jokaisen asiantuntijan aikaa erikseen, joutuisit maksamaan siitä merkittävän summan. Nyt saat kaikkien mielipiteet tämän yhden ainoan valmennuksen sisällä.

Kyllä, haluan mukaan valmennukseen, koska osallistumalla säästän rahaa!

(Kun lähdet mukaan nyt, säästät 40 euroa ennakkoilmoittautumalla. Tämä tarjous sulkeutuu 22.3)

Tai sitten voit hyödyntää ystävätarjouksen ja varata paikan myös ystävällesi.

Jos haluat myös ystäväsi mukaan valmennukseen, voit hyödyntää ystävätarjousta, jolloin saat kaksi paikkaa edullisempaan yhteishintaan 134€. (Tämä on ennakkohinta joka sulkeutuu 22.3, normaalisti kaveripaketti maksaa 214€. Säästösi on 80€).

Kaksi paikkaa ostettuna erikseen ennakkohintaan maksaisi 174€, joten säästät nytkin 40 euroa hankkiessasi kaveripaketin

Yhteisoppiminen on tehokkaampaa ja hauskempaa. Jos tiedät, että ystäväsi haluaisi osallistua myös hyödynnä ystävätarjous ja ota hänet mukaan.

Kyllä, haluan osallistua valmennukseen ystäväni kanssa 134€ (säästät 80 euroa)

Jäikö jokin vielä mietityttämään sinua?

Alta löydät vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Voit lisäksi olla meihin yhteydessä tämän sivun oikeasta laidasta löytyvän chatin kautta tai laittaa meille viestiä Facebook sivujemme tai sähköpostin välityksellä (letstalk@twistbe.fi).

Saat meidät kiinni myös puhelimitse numerosta +35840 1969 604, mikäli emme pääse heti vastaamaan voit lähettää meille tekstiviestin mieltäsi askarruttavasta asiasta ja palaamme sinulle pikimmiten.

Nähdään valmennuksessa!

Usein kysytyt kysymykset

 • Apua! Pitääkö minun nyt heittää kaikki kosmetiikkani roskikseen ja opetella kaikki uudelleen? Pitääkö koko elämä muuttaa?

Ei pidä muuttaa ja voit pitää suurimman osan meikeistäsi. On kuitenkin tärkeä ymmärtää, että missä pisteessä juuri sinä olet menossa. Osan meistä täytyy tehdä useampia muutoksia kuin toisten. Jollekin riittää se, että vaihtaa kasvoveden laadukkaampaan.

Osallistumalla valmennukseen saat selville missä sinun ihonhoidolliset pullonkaulasi ovat ja mikä muutos sinun täytyy tehdä, että ihosi voi hyvin. Se ei välttämättä ole edes suuri muutos.

 • Missä valmennus tapahtuu?

Käytämme valmennuksessa campwire-verkkokurssialustaa. Joka kerta kun uutta sisältöä ilmestyy, saat siitä sähköpostiisi tiedon. Alustan käyttäminen on yksinkertaista ja helppoa, vaikka et olisi it-velho.

Jos tulee jotain haasteita, autamme sinua niiden kanssa.

 • Miten käytän alennuskoodia?

Käytämme valmennuksessa campwire-verkkokurssialustaa. Joka kerta kun uutta sisältöä ilmestyy, saat siitä sähköpostiisi tiedon. Alustan käyttäminen on yksinkertaista ja helppoa, vaikka et olisi it-velho.

Jos tulee jotain haasteita, autamme sinua niiden kanssa.

 • Voiko valmennukseen liittyä kesken valmennuksen?

Valitettavasti ei. Valmennusmateriaali tulee kaikkien osallistujien saataville samaan tahtiin ja myös valmennuksen suljetun Facebook ryhmän keskustelun kannalta olemme päättäneet pitää ryhmän yhtenäisenä alusta alkaen. Ilmoittaudu siispä mukaan valmennukseen ajoissa!

 • Minä käytän vain luonnonkosmetiikkaa, käykö tämä valmennus minulle?

Kyllä! Tässä valmennuksessa käytävät lainalaisuudet pätevät jokaiselle ja vinkit hyödyttävät varmasti SINUA! Valmennuksen käymällä opit optimoimaan kosmetiikkaostoksesi ja aidosti hoitamaan ihoa, olit kiinnostunut minkälaisesta kosmetiikasta tahansa.

 • Minä käytän vain vegaanikosmetiikkaa, käykö tämä valmennus minulle?

Kyllä! Tässä valmennuksessa käytävät lainalaisuudet pätevät jokaiselle ja vinkit hyödyttävät varmasti SINUA! Valmennuksen käymällä opit optimoimaan kosmetiikkaostoksesi ja aidosti hoitamaan ihoa, olit kiinnostunut minkälaisesta kosmetiikasta tahansa.

 • Minä käytän vain synteettista kosmetiikkaa, käykö tämä valmennus minulle?

Kyllä, tämä valmennus sopii sinulle olitpa sitten kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, vannoutunut synteettisen kosmetiikan fani tai näiden kahden välimaastossa viihtyvä.

Tässä valmennuksessa käytävät lainalaisuudet pätevät jokaiselle ja vinkit hyödyttävät varmasti SINUA!

Valmennuksen käymällä opit optimoimaan kosmetiikkaostoksesi ja aidosti hoitamaan ihoa, olit kiinnostunut minkälaisesta kosmetiikasta tahansa.

 • Olen kiinnostunut korealaisesta ihonhoitorutiinista, sopiiko tämä valmennus minulle?

Kyllä, tämän valmennuksen avulla ymmärrät miksi ja mitkä korealaisen ihonhoitorutiinin vaiheet ovat erityisen hyviä. Meidän suosituksissamme ja korealaisen ihonhoitomallin vaiheissa on paljon yhtäläisyyksiä. Valmennuksemme aikana tulet myös oppimaan miksi jotkut korealaisen ihonhoitorutiinin vaiheet voivat puolestaan puolestaan lisätä tiettyjä iho-ongelmia ja reaktioita.

 • Käsitteleekö valmennus kehon kemikaalikuormitusta?

Kyllä! Puhumme valmennuksen aikana kosmetiikan ympärillä kuhisevista kuumista puheenaiheista, kosmetiikassa käytetyistä ongelmallisista raaka-aineista ja niiden mahdollisista vaikutuksista ihollemme ja kehollemme.

 • Meikkaan vain hyvin vähän/harvoin, käykö tämä valmennus minulle?

Ehdottomasti! Tämä valmennus on ihonhoidon valmennus ja käsittelemme meikkejä ja meikkaamista ainoastaan ihonhoidollisesta näkökulmasta omassa osiossaan. Tämä ei ole siis meikkivinkkejä antava valmennus.

 • Onko valmennus aina tiettyyn aikaan?

Valmennusmateriaali tulee saatavilla kaikille samaan aikaan, mutta sen voi opiskella juuri itselle sopivaan tahtiin. Valmennus ei ole siis livevideoina, jottei aikataulu koidu kenellekkään esteeksi osallistua.

 • Millaisen koulutuksen valmennuksen perustajat ovat käyneet?

Olemme kaikki opiskelleet kosmetiikan valmistusta ja ihon biologiaa Formula Botanicassa, joka on brittiläinen, maailman johtava akkreditoitu onlineopetukseen pohjautuva luomukosmetiikan valmistuksen koulun, joka käsittelee ja haastaa monipuolisesti opiskelijoitaan raaka-aineiden vaikuttavuuden, mahdollisuuksien ja ominaisuuksien tutkimiseen. Koulutukseen kuuluu oleellisena osana ihon biologia, solubiologia sekä elintapojen vaikutus ihon hyvinvointiin. Olemme opiskelleet siellä kaksi eri opintokokonaisuutta: Diploma in Organic Skincare Formulation sekä lisäksi Advance Diploma in Organic Cosmetic Science. Lisäksi olemme myös kauppatieteiden maistereita.

Koulutustamme täydentävänä ja äärimmäisen tärkeänä osana tämän hetken tieto-taitoamme on jatkuva ja kriittinen tieteellisen tiedon opiskelu, toimialatietämyksemme kehittäminen, asiakastyössä toimiminen ja ihmisten iho-ongelmien joka päiväinen ratkominen sekä yhteistyö kauneusalan sekä hyvinvoinnin ammattilaisten kanssa. Katsomme ihonhoitoa kokonaisvaltaisesti myös ruokavaliomme ja elintapojemme näkökulmasta.

Lisäksi olemme perehtyneet EU:n kosmetiikkalainsäädäntöön toimiessamme kosmetiikan maahantuojana sekä vastuuhenkilönä USA:laisille kosmetiikkayrityksille.

Olemme käyttäneet vuosia nykyisen osaamisemme kartuttamiseen.

Emme ole estenomeja tai ihotautilääkäreitä, mutta me tiedämme, että osaamme auttaa ihmisiä löytämään iho-ongelmiensa syyn ja hoitamaan ongelmia pois, sen sijaan, että hoidetaisimme ainoastaan huonosti voivan ihon oireita. Sen takia teimme tämän valmennuksen.

Tee elämäsi paras sijoitus ihonhoitoosi.

Anna Uusi Alku Ihollesi.

Kyllä, olen varma päätöksestäni ja haluan osallistua valmennukseen (87€)
Kyllä, haluan osallistua valmennukseen ystäväni kanssa (134€, säästösi 80€)

Valmennus alkaa maanantaina 27.3